HTML

Csomagolás Blog

A terméket veszi meg a fogyasztó, de a csomagolás segítségével figyel fel rá, tájékozódik és csábul el. A blog célja csomagolásos híreket, érdekességeket és elemzéseket megosztani és a csomagolást, mint hatékony marketinges eszközt bemutatni.

Ízelítő korábbról

  • 11 év és 770 poszt után csomagolunk!
    11 év és 770 poszt után csomagolunk!Csomagolunk és költözünk! Köszönjük az Indexnek az eddigi lehetőséget és a helyet, meg a több százezer látogatót, de itt az idő továbblépni! Közel 11 év és 770 poszt (!) után, a Csomagolás Blog új...

Archívum

Népszerű címkék

Szerzői jogok

Creative Commons Licenc

Lépj kapcsolatba!

2012.10.09. 21:42 Csomag Olga

write.pngA Csomagolás Blog azért van, hogy a témát érdeklő olvasót szórakoztassa és informálja, ezért bármilyen visszajelzést örömmel veszek akár a kommentben, akár emailen (csomag.olga@gmail.com) keresztül is.

Mindenképpen írj, ha:

  • posztra vonatkozó témajavaslatod van,
  • találsz egy meglepő/különleges csomagolási megoldást,
  • idevaló technológiai, környezetvédelmi vagy design hírt hallottál,
  • egy új csomagolás tervezési versenyt hirdettek meg,
  • diák vagy és szeretnéd megmutatni a portfóliódat.

A blogon megjelenő posztok a személyes véleményemet is tükrözik, csak olyan tartalmak kerülnek ki, melyekkel egyetértek. A blog nem ingyenes hirdetési felület, ha egy hírt értékesnek tartok rá, ki fog kerülni. Ha hirdetési céllal lépnél kapcsolatba, annak is megvan a helye, kérjél ajánlatot emailen (csomag.olga@gmail.com)

2 komment

Címkék: kapcsolat csomagolás csomag olga

A bejegyzés trackback címe:

https://csomagolas.blog.hu/api/trackback/id/tr842541758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anna Weinhardt 2013.05.06. 13:08:37

Szia! Sajnos nem működik az "email" hiperhivatkozás. Pedig felétlenül kapcsolatba szeretnék lépni Csomag Olgával. Lenne pár kérdésem, illetve szükségem lenne pár tanácsra a szakdolgozatommal kapcsolatban, melynek témája: Marketingeszköz: Csomagolás, csomagolás verbális elemei és ezek figyelembe vétele a fogyasztók által.

Üdv.: Anna
weinhardt.panni@gmail.com

Csomag Olga · http://csomagolas.blog.hu/ 2013.05.07. 16:21:46

@Anna Weinhardt: csomag.olga@gmail.com, de javítom a szövegben is
süti beállítások módosítása