HTML

Csomagolás Blog

A terméket veszi meg a fogyasztó, de a csomagolás segítségével figyel fel rá, tájékozódik és csábul el. A blog célja csomagolásos híreket, érdekességeket és elemzéseket megosztani és a csomagolást, mint hatékony marketinges eszközt bemutatni.

Népszerű címkék

Szerzői jogok

Creative Commons Licenc

Így jó oldalról kezdheted a gumit!

2012.01.06. 08:00 Csomag Olga

Ha egy terméket sötétben és sietősen szoktak felhasználni, akkor jó, ha a csomagolás designja a tapintási érzékszervet is használatba veszi.  Óvszer csomagolás a sietős felhasználóknak a biztonság és kényelem jegyében.

A design a sötétben a tapintással vagy egy gyors odapillantással lehetővé teszi, hogy ne kerüljön a termék rossz oldalon használatba. Nyilván nem feltétlenül szükséges, hogy ennyire domború legyen. De egy egyszerűbb technikai megoldás (például dombornyomott piktogram) bizonyosan elősegíti a használatot.

Koncepció a Yen-Ting Chiang, Sheng-hung Lee & Wen-Ling Huang tervező-triótól.

Forrás: Yanko

16 komment

Címkék: kondom óvszer csomagolás

A bejegyzés trackback címe:

https://csomagolas.blog.hu/api/trackback/id/tr263522345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.06. 16:41:18

Jól fizet a közmédia, legalábbis a legfelsőbb szinteken
Közmédia - A feladatok növekedésével indokolták az MTI vezetőinek szerződésmódosítását
Fizetés- és prémiumemelést kapott Belénessy Csaba, a Magyar Távirati Iroda (MTI) vezérigazgatója és két helyettese.

A közmédiumokat felügyelő Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumának nyilvános jegyzőkönyveiből kiderül, hogy Belénessy korábbi 1,7 millió forintos havi bruttó fizetését 1,9 millió forintra, az adható prémiumát pedig az éves személyi alapbérének 25 százalékáról 33-ra emelték. Így ha teljes egészében teljesíti a prémiumcélokat, jövedelme összességében meghaladhatja a havi két és félmillió forintot. (Az Orbán Viktor miniszterelnök által meghatározott, a közszférában adható kétmilliós bérplafon nem vonatkozik az állami cégekre és a közmédiára, ahol a vezetők jövedelme több esetben jócskán meghaladja a kormányfő másfélmilliós bérét.)
A teljes prémium feltétele azonban nemcsak az MTI új struktúrájának, hírcentrumának kiépítése és az üzleti terv tartása, hanem az is, hogy a hírügynökséget ne marasztalja el a médiahatóság, ne veszítsen sajtóhelyreigazítási pert, ugyanakkor növelje a látogatottságát/nézettségét. Hasonló feltételek mellett kaphat csak prémiumot a Magyar Televízió, a Duna TV és a Magyar Rádió vezérigazgatója is, ők egységesen 1,7 millió

sysy 2012.01.06. 16:44:16

Engem meggyőzött.

A bóvli kormány most már a lottóval is csal!! 2012.01.06. 16:57:19

Felvették Orbán Viktort a modernkori diktátorokat gyűjtő listára a wikipedia.org internetes lexikonban. Magyarország miniszterelnöke a napokban lett Szálasi Ferenc, Rákosi Mátyás és Kádár János után negyedik az ilyen téren híres magyarok sorában.

Aki a napokban a világ diktátorai között böngészett a wikipédián, nem kis meglepetésére Orbán Viktor nevét is olvashatta. A szabad lexikon cikkének szerkesztője ugyanis európai önkényuralkodók közé belebiggyesztette a 2010 tavasza óta regnáló miniszterelnököt is. A név azóta eltűnt a listáról, de többen készítettek screenshot-ot az oldalról, amelyen Magyarország első emberének neve látható a dicső társaságban. A képek azóta felkerültek a világhálóra, többen a Facebook-on is megosztották.

A modernkori diktátorok listáján Orbán olyan nevekkel pózol, mint Ceauşescu, Brezsnyev, Tito, Quisling, illetve Adolf Hitler.

Cikkünk születésekor Orbán már nem volt fent a diktátorlistán, de a szócikket 13 órakor megnézve újfent megtaláltuk a miniszterelnököt az elit társaságban, akit ezúttal a "Viktator" jelzővel is illettek.
www.pecsistop.hu/belfold/felkerult-orban-viktor-a-modernkori-diktatorok-listajara-foto/983488/

elizon pucsnik 2012.01.06. 17:47:45

@Ratyi Fábry befingotta magát az MTV-hez milliókért:
tisztelt ratyi fábryfingó....
itt dugásról és nem szopásról lenne szó
a Fürge Ujjak-nál is leadta már? :D

Thresher 2012.01.06. 19:03:17

Valakinek frankón segédeszköz kell hogy felrakjon magára egy óvszert?

odamondó 2012.01.06. 19:12:40

ha 5x annyiba kerül akkor aztán van értelme ilyen műanyag darabot csomagolni mellé.

Gera 2012.01.06. 19:36:59

Brutális környezetszennyezésnek tűnik 2 mm vastag műanyagba csomagolni egy gumit.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.01.06. 20:29:19

@Gera: Nekem is ez jutott eszembe! Milyen felesleges ez! Nekem soha nem okozott gondot felhúzni a cuccost. Nem hiszem, hogy ennek van a marketingen kívül reális értelme...

ritmikus csimpifon 2012.01.06. 22:07:47

Kevés dolgot rühellek jobban a guminál... Mire felrángatom azt a szart, el is megy a kedvem az egésztől. Kitalálhatnának már végre valami mást.

twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX · http://freewaresoftwarenews.blogspot.com/ 2012.01.06. 22:40:51

Es mi garantalja, hogy a rugalmas gumi pont ugy fog allni ahogy a bananon demonstraljak?

Jo par gumit felhuztam mar a farkamra es azert meg kellett kuzdeni vele...

A masik az, hogy az ondotartajt illik osszecsippenteni mielott felhuzzuk, hogy ne szoruljon be levego es a nagy vihancolasban ne amiatt lukadjon ki a gumi.

doubting thomas 2012.01.07. 08:11:50

Az én farkam nem ilyen görbe és nem ilyen sárgászöld. Akkor most orvoshoz kell mennem???

Ronald 2012.01.07. 08:16:03

Én ezt a műveletet mindig másra (jelesen a hölgyre) bízom.
Ráadásul minél többet "ügyetlenkedik" vele - nekem annál jobb.
Később, aztán, meg neki is.
.

magyar bucó 2012.01.07. 10:51:35

@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Felesleges vele foglalkozni, amikor bedugod, a gumi rugalmassága miatt a farkad mellett szépen hátrafelé kiszorul belőle a levegő. Kivéve, ha a nőben harangozni lehet, akkor viszont a kiszakadás veszélye sem áll fenn...

a sötétség seregeinek vezénylő tábornoka 2012.01.07. 10:59:06

A gyártóktól bőven elég lenne annyi, hogy a tasakba mindig ugyanolyan irányban rakják be az óvszert. Annyit még holdfénynél is látok, hogy melyik oldala színes a csomagolásnak.

vargafe 2012.01.07. 11:45:50

@ritmikus csimpifon: Hát, nem tudom... Ha ennyi el tudja venni a kedved, akkor talán nem is igazán akartál... :-)