HTML

Csomagolás Blog

A terméket veszi meg a fogyasztó, de a csomagolás segítségével figyel fel rá, tájékozódik és csábul el. A blog célja csomagolásos híreket, érdekességeket és elemzéseket megosztani és a csomagolást, mint hatékony marketinges eszközt bemutatni.

Népszerű címkék

Szerzői jogok

Creative Commons Licenc

Mi idegesít fel legjobban a csomagolásokkal kapcsolatban?

2017.07.31. 09:00 Csomag Olga

Téged is felidegesít, ha nem tudod kinyitni, elolvasni, vagy túl van csomagolva? Idegesítő csomagolások gyűjteménye.

Az életnek számtalan idegesítő dolga van és ezek elég változatosak tudnak lenni. Ezek közül az  idegesítő momentumok közül egy tetemes részt tesznek ki a csomagolással kapcsolatos dolgok. Fogyasztók saját beküldött fotói közül válogatva ezek közül e legfontosabbak, ha nem lehet a címkét lekaparni, ha nem lehet kinyitni a csomagolást rendeltetésszerűen, ha valami ésszerűtlenül túl van csomagolva, ha nem lehet elolvasni a címkét rendesen, ha fordítva van a címke, ha egy kicsivel kisebb/kevesebb lett a csomagolás, vagy ha egyszerűen design hiba van, az mind-mind nagyon felidegesíti a fogyasztókat.

Csomagolásfejlesztők, tessék tanulni belőle!

Forrás: Bored Panda

idegesito_1_1.jpg

idegesito_1_2.jpg

idegesito_1_3.jpg

idegesito_1_4.jpg

idegesito_1_5.jpg

idegesito_1_6.jpg

idegesito_1_7.jpg

idegesito_1_8.jpg

idegesito_1_9.jpg

idegesito_2.jpg

idegesito_2_1.jpg

idegesito_2_2.jpg

idegesito_3_1.jpg

idegesito_3_2.jpg

idegesito_3_3.jpg

idegesito_4_1.jpg

idegesito_4_2.jpg

idegesito_5.jpg

idegesito_6.jpg

idegesito_7.jpg

idegesito_8.jpg

idegesito_9.jpg

1 komment

Címkék: vicces idegesítő csomagolás

A bejegyzés trackback címe:

https://csomagolas.blog.hu/api/trackback/id/tr5512617683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

steery 2017.08.01. 20:54:20

Érdekes, hogy ezen csomagolási hibákkal én is találkoztam már, szinte mindegyikkel, mégsem idegesítettem fel magam rajtuk. Mert hibák mindig előfordulnak, főleg tömegtermelésnél. Ami viszont idegesítő, az az egyre terjedő trend, hogy olvashatatlanul piciny betűkkel írják rá a csomagolásra a termék fontos jellemzőit (összetétel, használat). Ezért nagyon keményen kéne büntetni a gyártókat, folyamatosan nagy bírságokat kiszabva rájuk. Vannak olyan pici betűkkel írt szövegek is, amiket még itthon, a lámpás nagyítómmal is alig tudok elolvasni!