HTML

Csomagolás Blog

A terméket veszi meg a fogyasztó, de a csomagolás segítségével figyel fel rá, tájékozódik és csábul el. A blog célja csomagolásos híreket, érdekességeket és elemzéseket megosztani és a csomagolást, mint hatékony marketinges eszközt bemutatni.

Népszerű címkék

Szerzői jogok

Creative Commons Licenc

15 millió támogatás Mikulásra KKV-knak

2017.11.16. 16:34 Csomag Olga

Képtalálat a következőre: „pályázat”Nem csak a fogyasztóknak, a kis- és középvállalkozásoknak is karácsony van idén: december 6-án indul a GINOP pályázat, melyből csomagolásfejlesztés valósítható meg.

Jelenleg egy jó csomagolásfejlesztési ötletnél nem kell sokkal több, mivel a frissen kiírt „A KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” című GINOP-2.1.8-17 pályázat lehetőséget nyújt arra, hogy KKV-k 5 és 15 millió forint közötti támogatást nyerjenek csomagolásfejlesztéseik megvalósításhoz. Olyan eszközök, immateriális javak beszerzését támogatja, amelyek a támogatást igénylő vállalkozásnál a támogatási kérelem benyújtásakor nem álltak rendelkezésre és beszerzésük révén a támogatást igénylő vállalkozásnál új vagy lényegesen módosított termék, szolgáltatás, eljárás jön létre. Vagyis a pályázat keretében célszerű olyan beruházást vagy fejlesztést megvalósítani, mely hosszú távon szolgálja a pályázó szervezet működését. És egy csomagolásfejlesztési pályázat megfelelő lehet erre. A pályázatról bővebb információ itt érhető el.

A támogatás maximális mértéke az összes elszámolható költség 50%-a lehet, a saját forrás az elszámolható költségek minimum 10%-a kell legyen. 17 Mrd Ft áll rendelkezésre a projekt keretében és várhatóan 850-3400 db pályázatot támogatnak. A pályázatok folyamatos értékelés keretében kerülnek elbírálásra, így hajrá, ne késsetek le róla!

Forrás: SA pályázat

Szólj hozzá!

Címkék: pályázat csomagolás GINOP

A bejegyzés trackback címe:

https://csomagolas.blog.hu/api/trackback/id/tr4013287247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.