HTML

Csomagolás Blog

A terméket veszi meg a fogyasztó, de a csomagolás segítségével figyel fel rá, tájékozódik és csábul el. A blog célja csomagolásos híreket, érdekességeket és elemzéseket megosztani és a csomagolást, mint hatékony marketinges eszközt bemutatni.

Ízelítő korábbról

  • 11 év és 770 poszt után csomagolunk!
    11 év és 770 poszt után csomagolunk!Csomagolunk és költözünk! Köszönjük az Indexnek az eddigi lehetőséget és a helyet, meg a több százezer látogatót, de itt az idő továbblépni! Közel 11 év és 770 poszt (!) után, a Csomagolás Blog új...

Archívum

Népszerű címkék

Szerzői jogok

Creative Commons Licenc

11 év és 770 poszt után csomagolunk!

2020.11.07. 11:59 Csomag Olga

Csomagolunk és költözünk! Köszönjük az Indexnek az eddigi lehetőséget és a helyet, meg a több százezer látogatót, de itt az idő továbblépni! Közel 11 év és 770 poszt (!) után, a Csomagolás Blog új helyre költözik

Volt itt minden, ami csomagolással kapcsolatos: környezetvédelem és újrahasznosítás, vicces csomagolások, összehasonlítások és csomagolásszemledesign, esettanulmányok, művészet valamint újdonságokról hírek. Ez volt Magyarország első és legnagyobb csomagolásos blogja, és talán az egyik legöregebb Indexes blog. 

Itt vége van, de a korábbi tartalmak átköltöztek és újabb posztok lesznek az új helyen! Viszlát a csomagolasmenedzsment.info-n!

Dörnyei Krisztina

allat_csomagolas5.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: csomagolás dornyei krisztina Csomagolásmenedzsment

süti beállítások módosítása