HTML

Csomagolás Blog

A terméket veszi meg a fogyasztó, de a csomagolás segítségével figyel fel rá, tájékozódik és csábul el. A blog célja csomagolásos híreket, érdekességeket és elemzéseket megosztani és a csomagolást, mint hatékony marketinges eszközt bemutatni.

Ízelítő korábbról

  • 11 év és 770 poszt után csomagolunk!
    11 év és 770 poszt után csomagolunk!Csomagolunk és költözünk! Köszönjük az Indexnek az eddigi lehetőséget és a helyet, meg a több százezer látogatót, de itt az idő továbblépni! Közel 11 év és 770 poszt (!) után, a Csomagolás Blog új...

Archívum

Népszerű címkék

Szerzői jogok

Creative Commons Licenc

Csomag Olga

2015.04.08. 18:45 Csomag Olga

dk_small_1.jpg

A csomagolás a kedvenc témám a marketingen belül, mert megfogható, őszinte és tényleg mindig ott van, ahol a marketinges is jelen kell legyen: a termék mellett. A csomagolás marketinges vonatkozását tanítom, kutatom és tanácsadóként csomagolásfejlesztési, termékfejlesztési, marketingstratégiai és márkázással kapcsolatos döntéselőkészítő munkákban veszek részt. Könyvem, a Csomagolásmenedzsment 2019-ben jelent meg a Kossuth Kiadó gondozásában. További információ rólam a honlapomonLinkedIn-en, publikációm a Research Gate-en elérhetők.

2009-ben azért indítottam ezt a blogot, mert hiszem, hogy a marketinges eszköztárban a csomagolás feltörekvőben van. Fontos tényezővé vált a vállalatok számára, a témával kapcsolatos aktualitásoknak hírértéke lett. A blogon megjelenő posztok a személyes véleményemet is tükrözik, csak olyan tartalmak kerülnek ki, melyeket fel tudok vállalni.

Bármilyen ötletet, visszajelzést, megkeresést örömmel veszek itt!

Jó informálódást, szórakozást, olvasgatást!

Dörnyei Krisztina

1 komment

Címkék: tanácsadás kutatás csomagolás csomag olga dornyei krisztina

A bejegyzés trackback címe:

https://csomagolas.blog.hu/api/trackback/id/tr172541589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása